Juan Luis Merino Palacios – President 2024

Benvolguts amics i amigues

Es un plaer i un honor dirigir-me a tots vosaltres en aquest segon any com a president de la falla del Carrer Mare de Deu. Però al mateix temps sent una enorme responsabilitat per cumplir totes les exigències que una falla com la nostra requereix.

Portar endavant i mantindre una falla és un treball que implica passió i molt d´esforç desinteressat durant tot l´any. És un compromís que tots els fallers i falleres adquirim cada any passat el 19 de març, un compromís que és l´essència i la rao de ser de la nostra festa. Per això vull donar les gràcies a totes aquelles persones que al llarg del temps han fet possible l´existència de la nostra falla.

És un any especial, enguany fa 70 anys que plantarem la nostra primera falla, molt ha canviat tot des d´ aquell primer monument. Aquest llibret que teniu entre mans ens obri un món per sort cada volta mes arraigat a la societat i com no al món faller. És obligació de la nostra festa ser de tots i treballarem tots junts per eliminar totes aquelles barreres que impedisquen a qualsevol persona disfrutar plenament de les falles.

Aprofite l´oportunitat també per donar l´enhorabona a les persones que enguany representen a la nostra comissió, tres persones, fallers de sempre i amb unes families sempre vinculades a la nostra falla que de segur viuran amb intensitat i molta il-lussió aquestes falles 2024.

Alba, Pau, Enric gaudiu cada momento al costat dels que més vos estimen i d´aquesta comissió que estarà amb vosaltres a cada pas del camí. A vosaltres i a les vostres families, gràcies per tot. Com no, no puc deixar d´agraïr l´inestimable col-laboració de comerços i entitats que ens ajuden a continuar treballant perque les nostres tradicions seguisquen vives al nostre poble.

Per últim, volem convidar-vos a tots a gaudir de la setmana fallera amb cordialitat i germanor, i a participar de tots els actes que la nostra comissió amb totes les seues bones intencions i desitjos ha preparat.

Alba González Bolufer – Fallera Major 2024

Fallers, falleres, amics, amigues, és un plaer poder dirigir-me a tots vostès aquest any com fallera major d’aquesta comissió. És un any especial, ja que la Falla Verge de Sales celebra el seu 70 aniversari, en el que any rere any ha anat creixent fins a formar la gran família que hui som.

No puc oblidar-me en aquest punt de tots aquells que durant tants anys han treballat incansablement per a que açò siga possible, i a tots aquells que a dia de hui continuem fent-ho. Agraïsc de tot cor tota la feina que de manera desinteressada està duguent a terme la nostra junta per tal que tot vaja endavant i cada acte siga especial.

Em sent molt afortunada de poder compartir aquest somni amb la gent que m’envolta i m’estima, acompanyant-me a cada pas i gaudint al meu costat. Moltes gràcies a la meua família per l’esforç i suport incondicional que em presten dia a dia.

El 2024 serà més especial, si cap, gràcies als meus companys de viatge. Enric, amb la seua gràcia i simpatia, Juanlu, amb la seua disposició i generositat i Pau, amb el seu sentiment i elegància. Estic segura que formem un gran equip i les falles seran inoblidables.

Per últim, m’agradaria convidar a tots i cadascú de vosaltres a què m’acompanyeu en aquest any que amb tanta il·lusió he esperat i que gaudiu de les mil vivències que de segur ens porta aquesta festa.

Moltes gràcies.

Pau Latorre González – Fallera Major Infantil 2024

És un honor per a mí dirigir-me a vosaltres com a Fallera Major Infantil de la falla que m’ha vist nàixer, la meua falla, la que tant estime.

Primer agrair a tota la meua familia, una família de gran tradició fallera, per haver-me ensenyat a tindre aquest sentiment faller i per haver fet possible que aquest somni s’haja fet realitat.

Per a mi és una gran responsabilitat representar la nostra falla aquest any i espere estar a la altura de tots vosaltres tal i com es mereixeu.

Em senc molt afortunada de poder compartir aquest somni amb Enric, Alba, Juanlu i les seues famílies. Mai havera pogut imaginar que sería tan màgic.

Només em queda acomiadar.me de tots vosaltres, desitjar-vos que passeu unes grans falles, que disfuteu de cada passacarrer, de cada coet, del casal, de la música i convidar-vos tant a la comissió com a amics i veïns a gaudir de tota la felicitat que envolta la festa fallera.

 

Visca les falles i visca la Falla Verge de Sales!

Enric Piera Moncho – President Infantil 2024

Fallerets i falleretes, amics i amigues. Per a mí, es un honor dirigir-me a vosaltres com a president infantil d´aquesta gran comissió, a la que pertanyc des que vaig nàixer.

Vull donar les gràcies a totes les persones que fan possible que visca aquest somni; a la meua familia, als meus amics, a tota la junta que treballa de valent, i com no, als meus companys d´aventura.

Amb Juanlu, Alba i Pau, i les seus families, tot és divertit, hem visgut molts bons moments, hem disfrutat junts i hem assistit a molts actes. Quina sort tinc d´haver coincidit amb ells!!!!

I ja, per últim, vos convide a tots i totes a disfrutar de la setmana fallera, a gaudir de cada moment amb nosaltres i contagiar-vos la nostra alegría i estima per la nostra festa.

VISCA LA FALLA VERGE DE SALES!

VISQUEN LES FALLES 2024