Juan Luis Merino Palacios – President 2023

Benvolguts amics i amigues,

És un plaer i un honor dirigir-me a tots vosaltres  en aquest primer any com president de la falla del carrer Mare de Deu. Però al mateix temps, sent una enorme responsabilitat per complir totes les exigències que una falla com la nostra requereix.

Portar endavant i mantindre una falla és un treball que implica passió i esforç desinteressat durant tot l´any. És un compromís que tots els fallers i falleres adquirim any darrere any al cremar la falla, un compromís que és l´eessència i la raó de ser de la nostra festa. Per això, vull donar les gràcies a totes aquelles persones que al llarg de 63 anys han fet possible l´existència de la nostra falla.

Aprofite l´oportunitat també per donar l´enhorabona a les persones que enguany representen a la nostra comissió. Tres persones amb una trajectòria  envejable al món faller que  de segur viuran aquest mes de març amb intensitat i molta il.lusió. Sales, Carla i Albert, gaudiu de cada momento al costat dels que més vos estimen i d´aquesta comissió que estarà amb vosaltres a cada pas del camí. A vosaltres i a les vostres families: gràcies per tot.

Com no, no puc deixar d´agrair l´inestimable aportació de comerços, entitats i veïnat, que ens ajuden a continuar treballant perquè les nostres tradicions seguisquen vives al nostre poble.

Per últim, volem convidar-los a tots a gaudir de la setmana fallera amb cordialitat i germanor, i a participar de tots els actes que la nostra comissió  amb totes les seues bones intencions i desitjos ha preparat.

Sales Bosch Ribera – Fallera Major 2023

Estimades falleres i fallers, amigues i amics.

Per a mi és un honor i un privilegi dirigir-me a vosaltres com la Fallera Major de la nostra comissió, a la qual tinc el plaer de pertànyer des de fa 25 anys.

Tots aquells que em conegueu sabeu la il·lusió que tinc des de ben menuda de representar a la meua falla, per a mi la meua segona casa, on m’haveu vist créixer i en la que he viscut milers de moments inoblidables.

Em permetreu donar les gràcies a totes aquelles persones que estan fent que este somni siga possible, a tots els que esteu acompanyant-me en el camí i vivint-lo amb les mateixes ganes que jo.

També vull donar les gràcies de tot cor a la nostra Junta i a tots els que treballen desinteressadament durant tot l’any perquè cada acte siga perfecte i poder gaudir any rere any de la festa que tant estimem. Sou una peça fonamental de la nostra comissió.

Enguany tinc la sort de viure el meu regnat junt amb Carla, Albert i Juanlu. Sou els millors companys de viatge que podria haver tingut. A tu, Presi, gràcies per l’esforç i dedicació. No podíem tindre millor capità per a embarcar-nos en este somni.

Ja, per acomiadar-me, convide a tots a gaudir de la setmana fallera i compartir amb mi cada instant. Espere contagiar-vos la meua felicitat i amor per les falles, ja que el meu desig és que les falles del 2023 siguen inoblidables per a tots i que la germanor fallera estiga present durant toles les festes.

VISCA LA FALLA VERGE DE SALES! 

VISQUEN LES FALLES 2023! 

Carla Cortés Sancho – Fallera Major Infantil 2023

Estic molt feliç i orgullosa de poder complir el meu somni i ser la Fallera Major Infantil per a l’any 2023. 

Vull donar les gràcies a totes les persones que han fet possible que aquest somni es complira.Als meus companys d’aventura Sales, Juanlu i Albert, dir-vos que ja formeu part de la meua família.

Gràcies per tots els moments meravellosos que estem vivint junts.Estic segura que compartiré, amb tots vosaltres, molts bons moments estes falles i, per això, vos convide a participar en totes les activitats programades perquè siguen unes falles inoblidables.

Vull convidar també a tots els xiquets de la contornada a què gaudeixen de la nostra festa fallera.

Només em queda dir-vos…

VISCA LA FALLA VERGE DE SALES I QUE VISQUEN LES FALLES 2023!!

Alberts Curiel Sanseloni – President Infantil 2023

Fallerets i falleretes, comissió, families, amics i veïns, és un honor poder dirigir-me a vosaltres com a President Infantil des del llibret de la nostra falla.

Sóc faller des de que vaig neixer i vinc d’una família que és d’esta comissió des de fa molts anys i ara és la meua també. No hagueren pogut triar una falla millor.

Vull agraïr a la meua família l’esforç per fer possible que jo puga disfrutar de tot el que comporta ser President Infantil.

Sóc tan feliç de poder compartir aquest any amb Carla, Sales, Juanlu i les seues famílies!

Hem anat a molts actes i serà un dels millors anys de la nostra vida.

Com no, donar les gràcies a tots els fallers i falleres que m’acompanyen a tots els actes i fan que siga un privilegiat.

Este llibret és el principi de la gran setmana de Falles 2023. Les que portem preparant casi tot un any i seran fantàstiques!

Vull convidar a totes les persones que disfruten de les falles tant com jo… que balleu, tireu coets, eixiu a les despertaes i als passacarrers!

Visca la Falla Verge de Sales!

Visquen les falles 2023!