Presentació del llibret de la falla 2024
• Canvi de mirada •

 Llibret presentat aquestes falles 2024 per la falla Verge de Sales.

 L’acte de la presentació del llibret va ser presentat per la coordinadora Inma Ortells, acompanyada com a ponents els col•laboradors Sandra Adroguer, Manola Andrés i Vicent Rodenes.

 “Canvi de Mirada” és el títol escollit per l’A.C. Falla Verge de Sales per al seu llibret 2024, que va ser presentat dimecres 28 de febrer al seu cau, i en el que es tracta el tema de la inclusió, per la importància que té al món faller. Una reflexió, no per trencar les nostres tradicions, sinó per millorar i adaptar-nos als temps en que vivim. La diversitat sexual, l’evolució del paper de la dona, la normalització de les persones amb el seu entorn i la multiculturalitat, formen part de la societat actual i com no, formen part del món de les falles.

 En aquest llibret s’ha comptat amb la col·laboració de dones valentes que en el seu moment han trencat barreres; aquesta mirada que contraresta amb la mirada d’un faller, que explica com han segut aqueixos canvis al llarg dels anys. Els col·laboradors han estat: Raül Puerta, primer Fallero Major de la Falla Borrull-Socors de València; Lorena Sendra, primera Presidenta de la Junta Local Fallera de Sueca; Manola Andrés, primera Presidenta de la secció femenina de la comissió de la Falla Verge de Sales; Vicent Rodenes, faller incondicional de la comissió; Sandra Adroguer, fallera de la comissió i mare; Clara Espinós, Directora de CEAR Sueca; i la col·laboració literària de Paco Fernández, amb les seues poesies satíriques -guanyador de premis Malva d’Alzira-.

 Enhorabona per la feina realitzada👏🏽📖❤️‍🔥
#fallavergedesales #falles2024 ❤️‍🔥
?

Ací teniu als nostres protagonistes