President

Saluda

Amics i veïns:

Tinc l’ocasió de dirigir-me a tots vosaltres com President d’aquesta Comissió, i vull sobretot agrair la vostra confiança i tot el suport que he rebut durant tot l’any per preparar els actes fallers amb l’esforç i el treball de tota la Comissió.

S’acosta Sant Josep i arriba el moment de gaudir junts, xiquets, jóvens, vells; amics i veïnat, fallers tots, ja que quan sona la música i escoltem el soroll dels primers coets tots ens sentim part de la festa.

Per a mi, no hi ha durant tot l’any ninguna manifestació d’igual colorit, alegria i diversió com podem vore en les Festes Falleres. Els carrers plens de gent, la música sonant i totes les Comissions de Sueca, voltant cadascuna a la seua barriada, i moltes vegades totes juntes, omplim el poble de sentiments positius, d’unió entre tots els fallers de Sueca, El Perelló y Mareny, i aquest sentiment d’unitat es transmet a la resta de la població que d’una manera o d’altra participa de la festa.

Espere que participeu en tots els actes fallers tant al carrer com al nostre casal amb la mateixa il·lusió que hem posat nostres Falleres Majors Alicia i Helena, Brandom el nostre President Infantil i com no, jo mateix.

Us desitge a tots unes bones Falles.


Manuel Micó
President falla Verge de Sales